EvoCam

EvoCam 4.2.2

Je eigen beveiligingscamera voor Mac

Met EvoCam beheer je zowel de ingebouwde als externe webcams voor Mac. De applicatie laat je beelden opnemen, bekijken en streamen. Desgewenst doe je dit alles via een server en daarmee promoveert EvoCam jouw ordinaire webcam tot een volwaardige beveiligingscamera. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Ingebouwde bewegingssensor
  • Zeer geavanceerd
  • Gebruik meerdere cams tegelijkertijd

TEGEN

  • Geen

Essentieel
10

Met EvoCam beheer je zowel de ingebouwde als externe webcams voor Mac. De applicatie laat je beelden opnemen, bekijken en streamen. Desgewenst doe je dit alles via een server en daarmee promoveert EvoCam jouw ordinaire webcam tot een volwaardige beveiligingscamera.

Zo werkt 't: EvoCam is uitgerust met een bewegingssensor. Hiermee stel je de camera zo in, dat deze alleen beelden opneemt wanneer het een beweging waarneemt. Vervolgens stuurt het programma het opgenomen materiaal naar een externe bron. Dit doet het op basis van de standaard voor bestandsuitwisseling FTP. Op die manier krijg je op je vakantieadres beelden van bijvoorbeeld je huis binnen.

EvoCam zit vol met slimme en geavanceerde instellingen. Zo pas je desgewenst de kwaliteit van het beeldmateriaal en daarmee de ruimte die het inneemt aan. Op die manier voorkom je bijvoorbeeld dat de server waar je webcambeelden naartoe stuurt, overlbelast raakt.

Ben je op zoek naar een slimme en goedkope beveiligingscamera of naar een programma om uitgebreid je webcam te configureren? Stop met zoeken en installeer als de wiedeweerga EvoCam.

Meeste downloads Internet & Netwerk voor Mac

Meer
EvoCam

Download

EvoCam 4.2.2